Blog

Wie wij zijn

Even voorstellen

Mijn naam is Anouk Hafkamp. Geboren in 1967 en opgegroeid in Den Haag, in 2001 ben ik met mijn man en kinderen naar een boerderij in De Wilp (provincie Groningen) verhuist. Hier woon ik nog steeds met mijn man en één van mijn vier kinderen. De oudste drie zijn al uit huis.

Waarom Helping out Holidays er moest komen

Ik heb het geluk om in Nederland geboren te zijn. Met alle voorzieningen en al het voedsel dat daarbij hoort. Mijn passie qua werk zit bij de jeugd, de jeugd heeft de toekomst. Dit uit zich in de zorgboerderij die ik in 2003 heb opgericht. Hier komen kinderen en jong volwassen die net iets extra’s in het leven nodig hebben.

De passie voor Zuid-Afrika heeft vorm gekregen in 2009 toen ik er voor de eerste keer naar toe ging. Sinds die tijd ben ik er veel geweest. Er is veel gebeurt qua ontwikkeling in de afgelopen jaren, maar er is nog veel te doen. Veel maatschappelijke problemen zijn niet in een generatie op te lossen.

De drijfveer bij de oprichting was: Als het mij lukt, door het oprichten van Helping out Holidays, voor een aantal kinderen in deze wereld een betere toekomst te creëren, dan mag ik mijzelf een gelukkig persoon noemen.

 

 

Mijn karakter

Ik ben gedreven, enthousiast en leergierig. Uit iedere dag probeer ik het beste te halen voor mezelf en voor de mensen om me heen.                                                                                                                                                                           Anouk